Voor N-VA was 2017 een slecht jaar voor de politiek in Diksmuide

Op 15 januari 2018

2017 was volgens N-VA-voorzitter Koen Coupillie geen goed jaar voor politiek Diksmuide.  Dat was te horen op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij. De werken in de binnenstad die iedereen mocht ervaren, zorgde volgens hem door een steeds veranderende planning en een gebrekkige communicatie voor heel wat frustraties bij de betrokkenen van deze werken, om nog niet te spreken van de financiële rampen voor de handelaars. Toch ziet de N-VA-voozitter licht aan het einde van de tunnel, het einde van deze bestuursperiode is immers in zicht.  Hij hoopt dan ook binnen 9 maanden de geboorte te mogen meemaken van een nieuw stadsbestuur met N-VA in de meerderheid.

Niet alleen de werken met slechte keuzes die zorgden voor een pijnlijke verkeersafwikkeling maar ook een referendum dat twee maal werd afgeschoten en de Diksmuidse mandaten waarmee men het nationaal nieuws haalde, zorgde er voor Koen Coupillie voor dat politiek Diksmuide in een slecht daglicht werd gesteld.


Bij N-VA wil men volgens de plaatselijke N-VA-voorzitter dan ook in Diksmuide verandering vanaf 2019.
Maar met welk team Koen Coupillie straks naar de kiezer wil gaan, daarover kon de plaatselijke N-VA-voorzitter nog niets kwijt.  Op de nieuwjaarsreceptie gaven alvast alle leden van de N-VA-fractie in de gemeenteraad present. Zij kregen er ook de steun voor de komende kiesstrijd van enkele regionale N-VA-parlementariërs.

Bron: Het volledige artikel kan u lezen op eDiksmuide: http://www.ediksmuide.be/nieuws/ op datum van maandag 15 januari 2018.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is