Luc Coupillie trekt lijst N-VA Diksmuide

Op 28 augustus 2018

“Het moet anders in Diksmuide, daar is iedereen het over eens. Onze lijst zit vol ambitie en heeft sterke kandidaten om die verandering in Diksmuide te brengen. Daarom ben ik ingegaan op de vraag van onze ploeg om de leiding van onze lijst op mij te nemen.”

Met deze woorden kondigde provincieraadslid Luc Coupillie aan dat hij de lijst van N-VA Diksmuide zal trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.
De voorbije legislatuur was Luc erg actief in de provincieraad - waarvoor hij opnieuw kandidaat is - en was dit ook in het bestuur van N-VA Diksmuide. Nu zet hij ook de stap naar de gemeente.

“Wij zijn er klaar voor. De kiezer heeft natuurlijk het laatste woord, maar wij steken niet weg dat het de ambitie is van onze afdeling om de grootste partij van Diksmuide te worden en de leiding van een nieuw bestuur in handen te nemen.”

Luc is docent chemie aan de Hogeschool Vives Brugge – Oostende. Naast zijn politieke activiteiten in de provincieraad en het bestuur van N-VA Diksmuide is hij lid van de Westhoekmountainbike Club, van de Fietsersbond en de landbouwraad. Luc is ook al jaren een actieve promotor voor KomOpTegenKanker bij de fietsactie 1000 km tegen kanker.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is